Povestea Cannondale.

Pentru ca este o poveste interesanta in spatele colaborarii mele cu Cannondale Romania.

Mi-am dorit sa fac parte din aceasta echipa timp de 2 ani. Unul din principalele motive, aproape fara logica, dar stim cum e cand vedem ceva si ne place, este urmatorul:

In urma unui studiu efectuat de cercetatorii britanici ­čÖé au descoperit cel mai scurt cuvant incurajator din lume: Poti !

Cumva se leaga si de mesajul pe care il scriu de fiecare data pe prima pagina a cartii De la zero la campion. Astfel mi-a placut mult legatura pe care o are acest brand cu ideea imaginii de mai sus.

Apoi m-am gandit ca bicicleta reprezinta intr-o masura personalitatea mea. Cert este ca timp de 2 ani m-am uitat la pozele astea si mi-am imaginat doar cum ar fi sa am o bicicleta Cannondale Lefty.

(2013) Prima propunere pe care le-am adresat-o a fost fara izbanda. Nu se poate !

Poate pentru ca nu exista o echipa la momentul acela. Vroiam sa fac parte din ceva ce nu exista. 2 ani mai tarziu, intre timp am obtinut locul 2 la campionatul national de XCO amatori, pe cel mai reusit model Cannondale din 2012, pe o vreme ploioasa la Paltinis si dupa un duel cot la cot cu Ciprian Comisan pe ultima catarare.

 

Asta a fost in 2014. Insa doar la finele anului 2015 am reusit sa imi indeplinesc visul de a fi in echipa Cannondale. Daca 2015 a fost doar un an fara antrenament, dar cu concursuri, in 2016 am luat o pauza totala: zero antrenament si doar 3 concursuri cu un surprinzator Loc 2 la Concordia ­čÖé

In 2017 am reinceput antrenamentele, de data asta asa cum nu am facut-o niciodata si rezultatele au inceput sa apara din nou. Din pacate sau din fericire colaborarea cu brandul Cannondale se incheie. Spun din fericire pentru ca urmeaza un nou sezon, de data aceasta alaturi de o echipa puternica pe care cred ca am cautat-o de mult timp. Este vorba de Carcover Racing Team.

A fost un vis frumos la care am muncit si pe care am reusit sa il indeplinesc. Acum urmeaza lucruri mai serioase si mai marete pe care imi doresc sa le indeplinesc alaturi de noua echipa.

Sa fim sanatosi, ca de restul ne ocupam !

Multumesc ca esti aici !

Daca ti-a placut, arata-mi aici:

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *