Salomon este alaturi de mine si in 2018 !

Sunt bucuros ca parteneriatul cu Salomon inceput in urma cu 3 ani, va continua si in sezonul 2018.

Daca prima piesa din echipament, au fost pantofii de alergare Salomon XA PRO 3d, de curand am mai adaugat 2 piese la echipament. In videoclipul urmator explic cum am ales modelul si de ce cred ca este cea mai buna alegere in cazul meu:

De ce Salomon ?

Posted by GioLive on 25 Septembrie 2015

Am folosit aceasta pereche de pantofi, in concursurile de alergare la care am participat, duathloane sau triathlon. Pe langa competitii ii folosesc si la antrenament in prima etapa de pregatire din planul meu de antrenament.

In 2018, am placerea sa mai adaug 2 piese foarte importante din echipamentul sportiv si anume pantaloni impermeabili si manusi de iarna.

De aceste 2 produse aveam foarte mare nevoie datorita faptului ca este primul sezon in care nu am mai facut pauza de iarna intre sezoane, practic m-am antrenat incontinuu. Un rol important si care m-a motivat mult sa ma antrenez in ianuarie, a fost Campionatul mondial de Winter triathlon la care am participat la finele lunii ianuarie. Iarna aceasta, trebuie sa recunoastem ca  vremea a fost destul de primitoare cu noi, cele mai scazute temperaturi fiind doar in aceasta saptamana cu 1 martie.

Prin urmare, stiind ca ma voi antrena 6 zile din 7 in lunile reci de Decembrie si Ianuarie, m-am gandit ca am nevoie de o pereche serioasa de manusi, cu care pot rezista 4 ore de antrenament la -2 grade. Astfel alegerea mea au fost manusile RS Warm de la Salomon.

Totodata, cum in timpul iernii mergem destul de des la munte pentru drumetii, ski, alergat, ski de tura si cum era o singura piesa care mai lipsea din echipamentul  complet de iarna, mi-am dorit o pereche de pantaloni impermeabili Salomon, iar modelul Wayfarer s-a dovedit a fi alegerea cea mai potrivita.

Salomon

De cand am primit manusile RS Warm, le folosesc la fiecare antrenament si este un confort radical mai mare cu ele. Dupa antrenamente indelungate, la 0 grade, inca imi pot simti degetele, iar uneori aveam mainile chiar calde.

Imi place sa privesc orice relatie pe care o am cu cei din jur, ca pe un vin care devine din ce in ce mai bun odata cu trecerea timpului. Astfel ma bucur sa continui aceasta colaborare care devine tot mai buna, alaturi de Salomon Romania ! Multumesc !

In urmatorul videoclip am placerea sa iti prezint fiecare element din acest echipament:

Iti doresc mult spor si energie in tot ceea ce faci !

Sa ne vedem sanatosi !

 

Sergiu.

 

Daca ti-a placut, arata-mi aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *