#Vesti Bune: Doneaza si Renoveaza o sectie de spital in Resita !

Prietenul meu, George Popovici, organizeaza o cauza nobila si vrea sa redea o fata noua unei sectii de spital. Fara prea multe cuvinte din partea mea, spun doar ca il sustin in orice face si am incredere in el.

George este omul care atunci cand castiga o bicicleta ca premiu la concursuri de mtb, o facea cadou cui credea ca are mai mare nevoie dintre participanti.

Apoi a organizat evenimente caritabile de Craciun pentru cei care au nevoie.

A creat a aplicatie pentru orice turist care vrea sa vina in Banat si cel mai important, zilnic face Banatul Montan mai bun, mai frumos si mai primitor. Acum vrea sa renoveze o sectie de spital.

Mai jos va spune el cu cuvintele sale despre ce e vorba in proiectul sau actual:

 

Georgian Popovici 17 martie, 22:00 · Reșița:

#VestiBune #RenovareSectiiSpital

Sper sa lasati like-urile deoparte, sa cititi cu atentie si sa va alaturati cu toate fortele. Acum, depinde doar de noi. De Craciun, va propuneam sa ne adunam toti fortele si sa facem ceva, „ce sa ramana in timp” si sa fie cu adevarat folositor oamenilor de langa noi. Imi cer scuze ca a durat asa de mult, dar acum suntem aproape de final si pot sa spun ca ce a fost mai greu a trecut. Saloane de la sectia de Boli Infectioase si Pneumologie vor avea noptiere, mese, scaune si suporti de perfuzie noi (asta e sigur), dar exista speranta sa primim si cosuri de gunoi ca sponsorizare si capace de WC. Am facut inventarul celor necesare si am dat comanda pentru:

– 40 de noptiere mobile cu masa pliabila;

– 45 de noptiere fara masa pliabila

– 80 de scaune;

– 20 de mese;

– 20 de suporti de perfuzie;

** ramane sa vedem cu cosurile de gunoi si capacele de la Dedeman

Am trimis nenumarate email-uri la diferite firme si cei care ne-au sustinut cel mai mult, cu cel mai bun pret pentru calitatea oferita au fost parintii Arianei Stoica si Claudiu Stoica, prin firma lor de mobila. Si ei ne sustin, neconditionat! Nu am vrut sa va intristez cu poze din saloane, cu conditiile actuale, dar va spun ca acest mobilier de calitate pe care-l vom dona va schimba fata fiecarui salon si sper sa ne apropiem de conditiile din alte tari. De luni, 17 martie pana in 4 aprilie, vom strange banutii pentru donatie. Vom nominaliza cateva persoane reprezentate care vor strange banii de la liceu si va voi anunta maine, toate detaliile. Eu voi strange de la studenti sau adulti. Fiecare persoana, care a donat, va avea acces la un document cu toate costurile pentru fiecare piesa de mobilier si cat s-a donat. Puteti sa le povestiti parintilor vostri despre tot demersul nostru, sa-i rugati sa ne sustina si daca mai e nevoie de informatii, ma pot suna la 0751085092. Termenul de producere a mobilierul este de aproximativ 40 de zile.

Ieri, vorbeam cu Mester Sergiu (actualmente rezident, fost coleg de scoala) si imi zicea ca e foarte important sa facem o dezinfectie serioasa, cand e totul gata. Asa am ajuns, ca azi sa trimitem mailuri la cateva companii de dezinfectanti, sa ne ofera solutiile necesare si in cateva minute, ma suna un baiat din Cluj sa-mi zica ca isi doreste sa ne sustina si vine sa faca dezinfectia completa, gratuit, la sectiile, unde schimbam mobilierul. Toate costurile sunt acoperite de el. Haideti sa ajutam si noi, cu ce putem si sunt sigur ca o sa iasa ceva frumos la final! Banii pot fi dati la Deliana sau la Ariana, iar la final va prezint toate donatiile facute.

Vineri, m-a sunat doamna invatatoare Ozana Dragila de la generala 2 si mi-a spus ca parintii copiilor de la ea din clasa au auzit de idea noastra de a ajuta la renovarea saloanelor si au fost foarte incantati. Astfel, ca de o pe o zi pe alta, au reusit sa stranga 800 de lei si vor stange banuti pana vineri. Am fost tare emotionat si bucuros, dar uite ca de multe ori ajutorul vine de unde nu te astepti. Va rog, ganditi-va, daca merita sa sustinem fiecare acesta idee si sa o ducem la sfarsit. Mobilierul pe care-l cumparam va rezista cel putin 10 ani si va servi de-a lungul timpului mii de oameni, oare merita sa renuntam la o pizza sau la o bluza noua care ne tine maxim un an, pentru asa ceva?

Daca credeti ca merita, pana vineri, 30 martie 2018, puteti dona in contul lui Georgian Popovici:

 

RO57 RZBR 0000 0600 1075 1332

Popovici Georgian

Raiffeisen Bank

 

La final, va voi prezenta detaliat, situatia banilor primiti din donatii si situatia cheltuielilor, pentru fiecare persoana ce a donat.

 

Multumim pentru atentia voastra !

Eu cred ca schimbarile bune se fac putin, cate putin.

 

„Unde-s multi, puterea creste !”

 

Daca ti-a placut, arata-mi aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *