Giocamp 10 – O experienta care se traieste.

Weekendul ce a trecut s-a desfasurat a 10-a editie Giocamp, la poalele muntilor Semenic.

Coincidenta sau nu, in urma cu 10 ani am inceput sa practic mountainbike exact in acelasi loc unde s-a desfasurat tabara cu biciclete, la aceeasi pensiune, mai mult sau mai putin cu aceeasi oameni, dar sigur pe aceleasi poteci si drumuri de munte.

Din arhiva:

Giocamp
10 years ago

Asa aratam la primul concurs din viata mea, in 2008: in tricou, pantaloni de strand, fara casca, fara bidon de apa si fara manusi.

si fara numar…

Poti afla intreaga mea poveste, cum am ajuns ca un an mai tarziu sa urc pe prima treapta a podiumului, in primul capitol din cartea „De la zero la campion”

Revenind la Giocamp, este un proiect de suflet, care a fost un vis pentru mine. Când eram în facultate şi mergeam cu trenul, mă uitam pe geam şi mă gândeam cât de fain ar fi să organizez un eveniment cu biciclişti, să ne strângem o gaşcă de oameni şi să fim 3 zile la munte pe cele mai faine poteci, să mâncăm împreună bucate alese, să petrecem serile împreună la foc de tabără şi să trăim o experienţă adevărată de ciclism. Intre timp au trecut 10 editii si daca ma uit in urma, raman cu un nod in gat gandindu-ma la tot ce s-a intamplat, la ce oameni deosebiti aduce acest eveniment la un loc si cu ce amintiri de poveste ramanem !

Dupa editia de anul acesta raman cu prieteni noi, cu miros de brad drept suvenir, cu „Doamne fereste!”, ce gust ! (participantii stiu despre ce vorbim 😀 ), cu unele din cele mai frumoase trasee din Banat, cu emotii de tot felul pentru fiecare dintre noi, cu aroma de rom din tiramisu, cu diferite soiuri de mere pe care le culegeam direct din pom la finalul fiecarei ture, cu o seara de poveste la foc de tabara si cu aceasta bijuterie de videoclip:

In curand voi reveni cu un calendar pentru anul 2019.

Ne vedem data viitoare ! 🙂

Daca vrei sa fii primul care afla cand mai organizam, click aici:

https://tinyurl.com/ycxeumuv

Daca ti-a placut, arata-mi aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *