Lansarea ceasului solar – Garmin Fenix 6 si care au fost impresiile sportivilor

Am fost onorat sa primesc invitatia din partea Garmin Romania, unul din cei mai performanti producatori de sisteme GPS, si uite asa am pornit la Bucuresti pentru lansarea Fenix 6 – ceasul cu incarcare solara.

Inca de cand am ajuns, cu o sincronizare perfecta m-am intalnit cu omul din spatele acestui proiect numit Trisport.ro Povestea cu Sorin incepe in urma cu ceva ani, chiar in momentele cand punea bazele acestui magazin online la vremea aceea si cu o locatie fizica in ziua de azi. Ma bucur pentru el, stiu cat de mult a muncit si se vede acest lucru.

Cel mai mult imi place la Sorin ca este un proprietar de magazin modern, adica este la curent cu noutatile si cunoaste bine realitatea zilelor noastre, este deschis, stie potentialul social media si cum sa o foloseasca, alaturi de o echipa de oameni pe acelasi calapod. Acesta este si motivul pentru care auzi tot mai des de Trisport.ro

Dupa un drum de 9 ore care nici nu stiu cum a trecut, am ajuns in Bucuresti cu 4 ore la dispozitie pana la Lansarea Fenix 6, timp sufficient pentru a ma ocupa de alte 2 proiecte la care lucrez si pe care le veti vedea in curand, un proiect cu 100 de oameni frumosi si o reclama pentru JBL.

Ajuns la Decadance, locatia evenimentului, m-am facut confortabil si am observat cum au inceput sa soseasca si ceilalti invitati. Incercam sa ii deosebesc, care sunt sportivi si care sunt “doar oameni” 😀 Primul pe care l-am zarit a fost Alex Diaconu, alaturi de sotia sa Ioana Molnar, proaspat participanta in Campionatul Mondial de Half Ironman sau Ironwoman, mai degraba. Doamna are job normal, full time si se antreneaza inainte de el si dupa, iar uneori simte ca e prea mult. Am avut placerea sa povestesc mai multe cu ea si chiar sa ne pozam.

Urmatorul domnisor invitat, a fost Ede Molnar, unul dintre cei mai importanti sportivi pe care ii are Romania la Mountainbike. Am aflat de la el ca, desi probabil si-ar fi dorit mult sa participe la Olimpiada de la Tokyo de anul viitor, este bucuros ca va face parte din staff-ul lui Vlad Dascalu. El impreuna cu Logigan Lucian, au depus o munca incredibila in ultimii 2 ani pentru acumularea de puncte si calificarea Romaniei la Tokyo. Pentru a 2-a oara in istoria Romaniei vom avea un participant din nou la olimpiada de XCO, dupa debutul din 2004 a lui Tudor Oprea.

Revenind la evenimentul nostru din Europa, Bucuresti, Decadance, am avut placerea sa descopar mai multi sportivi din diferite discipline cum ar fi: alergare montana, ultramarathon, triathlon, marathon, ironman, ciclism, mtb. De fapt am ajuns sa mentionez majoritatea sporturilor in care se foloseste Garmin, dincolo de faptul ca au si o gama dedicata outfit-ului casual, pentru viata de zi cu zi.

fenix 6

Am avut ocazia sa discut cu un om care a participat la un ultramaraton de 153 de km. Cu adidasii oameni buni, nu cu bicicleta. Aveam impresia ca astfel de oameni sunt la nivelul de sfinti, cel putin cu gandul. In sinea mea, gandurile normale le ai pana la km 40, dupa aceea incepi sa evoluezi 😀 Dupa 100 de km alergati, oare la ce iti mai ramane sa te gandesti ? In ideea ca le-ai cam epuizat nu ? Vezi mai jos concluzia la care am ajuns cu el:

Dupa o scurta gustare delicioasa, Lansarea propriu-zisa Fenix 6 a inceput cu ajutorul managerului Garmin pe Europa care a prezentat in engleza.

Dincolo de calitatile ceasurilor Garmin Fenix 6 despre care ati auzit in videoclipul de mai sus, specificatii tehnice detaliate gasiti pe paginile produselor:

https://www.trisport.ro/tags/gamaFenix6

Eu personal folosesc ciclocomputerul Garmin Edge 830 despre care voi povesti in curand intr-un articol separat, pana atunci inca nu am terminat sa il testez, pana acum spun doar atat:

  • Dupa 2 competitii de 50 de km, a consumat doar 20% din baterie :O
  • De fiecare data cand efectuez o saritura scrie pe ecran „Great Jump !”, nu e o functie vitala, dar stii cum e…cade bine cand vezi asta 😀 Dincolo de faptul ca este un partener de antrenament invizibil, acum este si un fan al tau.
  • Graficele colorate la urcari ?! Pentru prima data in viata sa ai raspunsul la intrebarea: Cat mai e de urcat ? Nu doar atat, dar si cat de greu ? Woooow !

Mai multe in curand !

Multumesc Garmin, Trisport.ro si tie pentru ca ai ajuns aici !

 

Daca ti-a placut, arata-mi aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *