27 de lectii pe care le-am invatat pana la 27 de ani

 

 1. Fii recunoscator!
 2. Uneori faptul ca mai incerci inca o data, face toata diferenta. ( Cerand al doilea interviu la un job in America )
 3. S-ar putea sa dureze cativa ani, dar pana la urma vei reusi, astfel lectia 3 este despre perseverenta. ( Devenind campion national dupa 8 ani de incercari )
 4. Fa lucrurile la timpul lor si cat poti de bine. ( Integralist la Inginerie Civila )
 5. Ceea ce poti, nici tu nu stii, cum ar putea sa stie altii pentru tine? ( Promovand toate examenele in cel mai greu an la Constructii Civile, inclusiv 2 restante, in ciuda profesorilor care spuneau ca e imposibil )
 6. Inceteaza sa vrei sa ai sau, mai exact, sa ti se dea dreptate , in discutiile neimportante de zi cu zi.
 7. Ocaziile ti le creezi. ( Saltul cu parasuta la 18 ani)
 8. Un om nu se poate certa de unul singur. “Iti poti da seama de maretia unui om dupa motivele care il supara”.
 9. Fa o lista cu 100 de vise, stabileste clar si precis ce vrei si ai grija ce scrii.
 10. Suna oamenii de ziua lor.
 11. Daca ai ganduri mici, nu mai ai timp de cele mari.
 12. Meritul pentru ceea ce suntem si ce reusim, nu este al nostru.
 13. Fii bun ! Necesita un effort putin mai mare decat sa nu fii, dar va merita si este cel mai bun lucru pe care il poti face.
 14. Citeste, e modul in care gandurile tale ajung la o vibratie mai inalta si lucruri frumoase incep se intample, idei noi incep sa apara.
 15. Fa ceea ce iti trece prin cap si cat mai repede, perfectioneaza mai tarziu.
 16. Orice exista in lumea asta inseamna vibratii: (de la ganduri, la alimente, la evenimente, la filme, oameni, carti, locatii, religii, obiecte, etc.) Ai observat vreodata ca in preajma anumitor oameni te simti bine ? Pentru ca te afli in campul lor vibrational, care este unul pozitiv.
  25 de lectii pe care le-am invatat pana la 25 de ani
  Recomand cartea „Putere versus Forta”
 17. Unii oameni chiar ii vei vedea pentru ultima data atunci cand le vei face o vizita spontana.
 18. Asculta si urmeaza-ti intuitia. E gandul acela care il auzi o singura data si care parca vine de altudeva decat din mintea noastra rationala. Uneori este un gand care nu are logica. Urmeaza-l si lucruri bune se vor intampla.
 19. Scrie corect ( “18…E gandul acela PE care il…” ) Modul in care faci un lucru e modul in care faci orice lucru.
 20. Modul in care vorbesti despre ceva sau cineva, este modul in care vorbesti de fapt despre tine. Urmareste oamenii din jurul tau si iti vei confirma acest lucru.
 21. Din 100 de cunostinte, cu 50 doar te vei saluta, unora le vei fi antipatic, cativa te vor critica dur sau vor spune ca esti prost, vreo 2-3 chiar nu te vor suporta, cu 20 vei vorbi ceva mai mult decat un „Buna ziua”, ceilalti 30 te vor aprecia, dintre ei cu 15 vei iesi si la un ceai sa povestiti mai mult, 10 iti vor ura La multi ani de ziua ta, cu 7 dintre ei chiar te vei imbratisa si 3 iti vor face viata mai frumoasa si vei simti ca ii iubesti. Este o regula a cifrelor, mereu vor fi oameni de ambele parti. Nu te dezamagi cand vei gasi diferiti oameni din categoriile neplacute, ei doar echilibreaza balanta si confirma regula cifrelor. Nu te vor simpatiza niciodata toti cei 100 si nu iti fa griji din prisma asta, 1 este de ajuns.
 22. Conteaza foarte mult pe cine asculti. Intr-un fel gandeste un om care ocupa locul 10 la o competitie si altcumva gandesc cei din primii 3. Intr-un fel gandeste cineva cu un salar de 500E si in alt mod cineva care castiga 5000E pe luna sau pe zi. Urmareste rezultatele si vei sti pe cine sa asculti si al cui sfat sa il urmezi.
 23. Pune-te si in papucii celuilalt, incearca sa intelegi si punctul lui de vedere. Intr-un conflict sunt mai multe puncte de vedere si fiecare considera ca are dreptate.
 24. Urmatorul Pas se intampla doar daca te ridici si il faci.
 25. „Ai grija ce iti doresti, caci se intampla” – Am invatat ca citatul acesta chiar functioneaza.
 26. “Daca crezi ca poti sau ca nu poti, in ambele cazuri ai dreptate!” 🙂
 27. Am putea la fel de bine sa nu fim aici, asa ca haideti sa ridicam un pahar de vin, ocazie cu care va multumesc ca sunteti aici ! ( Vezi punctul 1 si mai citeste inca o data lista )
 28. PS: Fa ceva in plus. La fel ca si numarul acestui sfat. Diferenta intre extraordinar si ordinar este doar acel “EXTRA”.

 

Daca ti-a placut, arata-mi aici:

Lasă un răspuns