GioCoach

Pana in 1 noiembrie 2018, inscrierile s-au inchis momentan, multumesc pentru interes !

Salut ! Eu sunt Sergiu Paraschivu si vreau sa iti prezint programul complet de antrenament Giocoach.

Inainte de toate vreau sa stii ca acest program l-am gandit pentru sportivii amatori si care isi doresc sa devina mai performanti la ciclism. Doar daca crezi ca te incadrezi in aceste 2 cerinte, merita sa citesti in continuare !

Este al 4-lea an in care formez o grupa de oameni alaturi de care ne antrenam impreuna. Peste 100 de oameni au participat pana acum in Giocoach. Motivatia mea sunt rezultatele pe care le vad in fiecare an de la cei care participa in acest program. Pentru ca au fost grupe si de 45 de oameni si mi-a fost mai greu sa vorbesc cu toti, locurile vor fi limitate la 20, pentru ca sa pot avea o comunicare buna cu fiecare dintre voi in parte.

Inscrierile sunt deschise pana in 1 noiembrie, apoi ne apucam de treaba. Te poti inscrie aici:

Înainte să îţi spun în ce constă Giocoach şi cum te va ajuta, vreau să îţi adresez câteva întrebări:

 • Când te-ai antrenat ultima oară după un program? Adică să ai toţi paşii pe hârtie şi să ştii exact ce ai de făcut ca să îţi îndeplineşti obiectivul pe care îl urmăreşti.
 • Ai avut vreodată alături de tine o persoană care a trecut de mai multe ori prin ce treci tu şi a ajuns unde vrei tu să ajungi? O persoană care ştie ceea ce tu nu ştii încă ?
 • Ţi s-a întâmplat vreodată să ai o întrebare sau să ai nevoie de un sfat, o soluţie la o problemă şi să nu ai pe cineva capabil să îţi răspundă în timp real, când ai tu nevoie?
 • Stai prost cu timpul ? Avem solutii si pentru tine.
 • Când a fost ultima oară când te-a tras cineva de mânecă pentru că te-ai culcat pe o ureche şi nu te ţii de treabă?

Aici ţin să menţionez că şi eu am fost în situaţia asta şi ştiu cât de bine mi-ar fi prins să fie cineva, însă nu era. De multe ori, pe drumul nostru spre atingerea obiectivelor, pornim cu entuziasm şi continuăm până la un moment dat când devine atât de greu şi suntem lipsiţi de energie, iar entuziasmul a apus demult, motivaţia s-a consumat, poate ne plouă, e frig şi ne întrebăm „ce rost are? Merită?”. Atunci este probabil cel mai important moment, suntem la un pas să cedăm, iar astfel scopul nostru ar rămâne neîndeplinit. În acele momente ai cel mai mult nevoie de cineva, care a trecut prin ce treci tu şi ştie exact ce ai nevoie şi cum să aibă grijă să continui până când e sigur că reuşeşti.

Dacă ai citit până aici, vreau să îţi spun pe scurt 10 lucruri despre ce vei primi în programul Giocoach:

 1. În primul rând, vei avea un om/antrenor/mentor cum vrei să îi spui, care va fi tot timpul cu ochii pe progresul tău, dispus să îţi răspundă la întrebările pe care le ai şi să îţi ofere soluţii la problemele pe care le întâmpini.
 2. Îţi voi face un „diagnostic” în urma căruia vom şti care e nivelul tău, care sunt punctele tale slabe şi cele forte, apoi vom afla unde trebuie să ne concentrăm atenţia pentru a îţi îmbunătăţii nivelul.
 3. Vei primi un plan personalizat de antrenament în funcţie de caracteristicile tale, valabil doar pentru tine.
 4. Vom comunica telefonic frecvent ori de câte ori este nevoie.
 5. Vei avea acces la un grup alături de ceilalţi participanţi în program, unde poţi urmări şi progresele altora, poţi socializa, etc. Anul acesta mi-au spus unii participanti ca numai pentru acel grup merita sa fii in Giocoach.
 6. Pentru că vreau să încurajez acţiunea, cei mai serioşi dintre voi care îşi vor face „temele”, la finalul programului vor fi premiaţi: cel mai harnic, cel mai performant si cel mai activ !
 7. Pentru că vom avea plăcerea să colaborăm, vei fi în contact şi cu multe reduceri la diferite articole de care ai nevoie, fie de la magazinele partenere, fie de la mine personal.
 8. Garanţie 100%.
 9. Primesti o data la 3 zile articole, materiale sau videoclipuri despre toate informatiile de care ai nevoie pe parcursul etapelor prin care trecem.
 10. Pe langa tot ceea ce am scris mai sus, ai acces la experienta mea de 10 ani de cand practic ciclism pentru o suma echivalenta cu pretul unui pranz de 2 persoane, o data pe luna. Eu as plati aceasta suma pentru ca cineva sa ma invete ce lui i-a luat 10 ani. Mi se pare o afacere buna.
 11. Am spus ca iti spun 10 lucruri si uite ca iti ofer 11 🙂 Astfel, prima luna este gratuita ca sa vezi cum e ! In Giocoach primesti mai mult decat promit.

Te poti inscrie aici:

Vreau să îţi spun că tot ceea ce vei experimenta în acest program, am testat mai întâi pe mine de mai multe ori la rând până am fost sigur că funcţionează, apoi am testat pe mai mult de 70 de oameni şi am văzut din nou ce rezultate poate aduce acest program.

Pe langa faptul ca ne imbunatatim performantele, suntem si o grupa faina de oameni, care ne intalnim, iesim la antrenamente cand avem ocazia, mergem in cantonamente ( anul trecut am fost in Grecia ), participam impreuna in concursuri, practic se creeaza o relatie intre noi.

Iată ce spun cei care au participat pana acum:

Am lansat GioCoach !

Am lansat GioCoach !

Am lansat GioCoach !

În urma experienţei de lucru cu peste 70 de oameni, am învăţat cum să aplic şi mai bine programul astfel încât tu să profiţi cât mai mult de pe urma lui, Am observat cum reacţionează oamenii şi ce funcţionează pentru ei, am observat ce probleme au şi care sunt soluţiile aplicabile (de ex: lipsa timpului, lipsa motivaţiei, etc).

Daca vrei sa ne antrenam impreuna pentru sezonul viitor, te invit sa te inscrii aici:

M-a întrebat cineva care este obiectivul în Giocoach? Dacă trebuie atins ceva , un anumit nr de km, etc. Am răspuns ca trebuie atins doar ceea ce îți dorești. Atât! Aceasta poate fi:
 • Sa participi la primul concurs din viata ta
 • Sa ai un tonus muscular mai bun, sa fii mai pregatit
 • Sa ai un timp mai bun ca ultimele dati
 • Sa ridici o cupa pe cea mai înaltă treapta a podiumului
 • Sa ajungi în cea mai buna forma sportiva a ta
 • Sa parcurgi mai multi km ca niciodata
 • Sa arăți (celorlalti) TIE ca poti!
 • Sa slăbești 5 kg sau 10
 • Sa reusesti sa ai mai multa încredere în tine
 • Sa înveți cum sa stabilești un obicei și sa duci lucrurile la bun sfarsit
 • Sa fii un model pentru cei din jur
 • Sa învingi fricile pe care le ai.